Cuina i cultura del gust al País Valencià. El patrimoni culinari

Cuina i cultura del gust al País Valencià. El patrimoni culinari
Aquesta obra ens proposa un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de l'actualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb una personalitat i una idiosincràsia gastronòmica pròpia.m Aquest és un llibre per a llegir, però també per a cuinar. La primera part és una reflexió al voltant de la nostra tradició gastronòmica, farcida de referències literàries, etnogràfiques i antropològiques i observacions de caràcter cultural, sociològic i polític. La segona part ens ofereix una selecció de receptes tradicionals, autèntiques -per tant, fàcilment realitzables-, amb indicació d'ingredients, forma d'elaboració detallada i una gran quantitat d'observacions que arrepleguen la riquesa i la heterogeneïtat del patrimoni gastronòmic valencià.


Preu: 20 €

De la mateixa temàtica

Llibres

Del mateix autor

Llibres

Articles

Banner Cançons per fer cagar el tió