Cuina catalana tradicional amb terrissa

Cuina catalana tradicional amb terrissa
La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d'història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l'amorós xup-xup, una que mai no hauríem d'oblidar. Una cuina sana, saborosa i sostenible, de la terra i nascuda de la terra. En aquest llibre hi trobareu tots els secrets de cuina amb terrissa, amb grans receptes dels Països Catalans, amb principal esment als centres terrissaires, com Breda, La Bisbal, Quart o Verdú. Tota la cultura i els secrets de la cuina de la terrissa al vostre abast: la història, els obradors, els museus, les tècniques i usos i els plats. El llibre es divideix en dues parts: la primera és una introducció sobre el món dels atuells ceràmics per a la cuina i la taula, centrat en els Països Catalans però amb apunt d'altres indrets del món, i la segona part és un receptari que inclou receptes tradicionals fetes amb olles i cassoles (sopes, llegums i verdures, arròs i pasta, ous i bolets, menuts, peix i bacallà, carns i caça, postres, conserves i begudes...). Com a epíleg, el llibre inclou una relació dels principals obradors i museus de terrissa dels Països Catalans. Pròleg de: Martí Boada


Preu: 17,00€

Comprar

De la mateixa temàtica

Llibres

Revistes

Del mateix autor

Llibres

Articles

Banner Recull de Cançons de Bressol