Cuina nostra: un relat de memòria gastronòmica

Creaciones Alalimón

- Lloc de publicació:
- Requena
- Data de publicació:
- Editorial:
- Creaciones Alalimón
- Col·lecció:
- Alboroque
- ISBN:
- 978-84-127424-2-8
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 978-84-127424-2-8 · 228 pàgines · 22 x 23,5 cm.
Preu: 25 €
De la mateixa temàtica
Llibres

La cuina tradicional catinenca
Diversos autors
Diputació de Castelló
La saviesa popular pren ací forma de receptari. Plats tradicionals que un grup de dones...

Castelló i la seua cuina: tradicions, històries i receptes
Diversos autors
Diputació de Castelló
Aquesta obra pretén ser més que un simple receptari a l'ús. A banda de ser una exhaustiva...

Gastronomia valenciana
Llorenç Millo Casas
Consell Valencià de Cultura. Generalitat Valenciana
La cuina popular, fins als temps moderns, mai no va tenir cronistes; només la coneixem per...

La nostra cuina
Diversos autors
Fundació Bancaixa i Edicions Bromera
Aquest llibre, escrit pel periodista Emili Piera i el fotògraf Francesc Jarque, és un repàs...

Comer en tierras valencianas
Diversos autors
Generalitat Valenciana. Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació
Els autors, Mara Àngeles Arazo (text) i Francesc Jarque (fotografies) ben coneguts pels seus...

Cuina i cultura del gust al País Valencià. El patrimoni culinari
Jaume Fàbrega i Colom
Publicacions de la Universitat d'Alacant
Aquesta obra ens proposa un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica...