La nostra cuina

La nostra cuina
Aquest llibre, escrit pel periodista Emili Piera i el fotògraf Francesc Jarque, és un repàs selectiu i alhora detallat de la cuina valenciana en tota la seua enorme diversitat, marcada per les diferències territorials i climàtiques, els cicles anuals, l'agricultura, la pesca o la caça, els elements autòctons i els aportats per altres usos culinaris, adaptats als nostres. Continguts Introducció; Matèries primeres; La cuina elemental; Olles, putxeros i potatges: la cuina de cullera; Arrossos: l'element diferencial; El peix i el marisc: la collita immemorial; Pèl i ploma: la cuina de la carn; Cuina d'autor; L'esperit de la taula: el vi; Llepolies i gelats; Glossari; Índex de plats i receptes. Inclou un centenar de receptes. Textos d'Emili Piera, fotografies de Francesc Jarque


De la mateixa temàtica

Llibres

Banner Recull de Cançons de Bressol