Platillos de l'Empordà

Chaîne de Rôtisseurs

- Lloc de publicació:
- Figueres
- Data de publicació:
- Editorial:
- Chaîne de Rôtisseurs
- Col·lecció:
- Cuina popular catalana, 1
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- DL: GE-214-1979 · 101 pàgines
De la mateixa temàtica
Llibres

Mar i muntanya
Enric Herce
Viena Edicions
Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, els que millor defineixen la cuina...

Els fogons de Lleida
Josep M. Morell i Bitrià
Pagès Editors S.L
Els fogons de Lleida és un fenomen editorial de primera magnitud entre els llibres de cuina....

La cuina de l'Àvia Remei (15ª edició)
Remei Ribas Aguilera
Edicions Cossetània
Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre...

El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana (De Verdaguer a Gaudí: el naixement d'una cuina)
Jaume Fàbrega i Colom
Edicions Cossetània
Aquest llibre, sens dubte, omple un autèntic buit dins la bibliografia culinària. Per primer cop,...

Cuina volcànica. La cuina dels restaurants de la Garrotxa
Pep Nogué i Puigvert
Edicions Cossetània
Al bell mig de la terra aspra i de mala petja, en aquesta Garrotxa fecunda, boirosa, i freda en...

Les litúrgies del menjar a les terres gironines
Josep Maria Vila i Medinyà
Diputació de Girona
La cuina i l'alimentació, a més de representar un fet biològic de remarcable transcendència com...

Cassoles de Girona. Receptes tradicionals a foc lent
Abraham Simon-Ferré
Viena Edicions
Ànec amb peres, arròs de muntanya, bacallà amb xamfaina, faves a la catalana, fideus a la...

La cuina de Festa Major i altres plats de la Lola de Foixà
Georgina Regàs i Pagès
Editorial la Gaia Ciència
En aquest llibret, l'autora recull les receptes de la Lola Solés i Sais, una dona de pagès,...

La cuina del Camp de Tarragona. De la ruta del Cister a la Costa Daurada
Jaume Fàbrega i Colom
Viena Edicions
El Camp de Tarragona i la ruta del Cister són dues de les marques més potents del Principat, des...