La cuina de Festa Major i altres plats de la Lola de Foixà

La cuina de Festa Major i altres plats de la Lola de Foixà
En aquest llibret, l'autora recull les receptes de la Lola Solés i Sais, una dona de pagès, nascuda a Foixà l'any 1907 i que, durant molts anys de la seva vida va anar a fer el menjar de Festa Major a les cases pairals de la comarca del Baix Empordà. També anava a fer cada any l'arròs de la festa de Santa Rosa a Llafranc, quan encara es feia a la platja. És una cuina poc complicada, basada en el sofregit, en el deixar coure fent xup-xup i que se serveix d'aquells productes collits al camp o trets de la mar. Aquest seguit de receptes -totes elles de molt fàcil fer i sense mides ni pesos- no pretèn altra cosa que ajudar a conservar aquesta cuina tradicional i popular que durant molts anys ha passat de generació en generació de forma natural gràcies a dones com la Lola.


De la mateixa temàtica

Llibres

Banner Recull de Cançons de Reis