Cuina i menjar a Mallorca. Història i receptes

Cuina i menjar a Mallorca. Història i receptes
El mercat editorial illenc augmenta any rere any i en nombroses ocasions hi són habituals reculls de gastronomia illenca. Els més d'aquests llibres, contenen un seguit infinit d'elaboracions culinàries sense que se n'apunta ni el seu origen ni la seva evolució històrica. El present llibre vol trencar, per una banda aquesta tònica que té com a conseqüència la nul·la aportació d'estudis sobre historiografia mallorquina, i per altra recollir un seguit de receptes anotant-ne en tot moment el seu origen històric, la seva evolució i variants dins el conjunt d'elaboracions a partir dels diversos reculls culinaris des del segle XVIII fins a l'actualitat. Per a Cuina i menjar a Mallorca. Història i receptes, han estat recollides milers de notícies amb l'element comú del menjar a Mallorca amb les quals es proposa una lectura al llarg dels segles des dels primers referents alimentaris coincidint amb l'arribada de l'home, fins a l'entronització a l'Illa d'una cultura gastronòmica pròpia confegida des de la divuitena centúria fins a l'actualitat.


De la mateixa temàtica

Llibres

Del mateix autor

Llibres

Banner Cançons per fer cagar el tió