Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu

Edicions Cossetània

- Lloc de publicació:
- Valls
- Editorial:
- Edicions Cossetània
- Col·lecció:
- El Cullerot, 32
- ISBN:
- 84-9791-090-7
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- 208 pp · 15,5 x 23,3 cm · ISBN: 84-9791-090-7
Preu: 13 €
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

Tradició festiva i Gastronòmica del Pla de l'Estany
Diversos autors
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
En aquest llibre es recullen les principals celebracions de caracter festiu i les de tipus...

Àvies, fogons i tradicions. Més de 200 receptes per menjar bé cada dia
Diversos autors
Fundació Caixa de Girona
Aquest llibre-receptari, promogut per la Fundació Privada Avismón, recull més de 200 receptes...
Del mateix autor
Llibres

Cuina volcànica. La cuina dels restaurants de la Garrotxa
Pep Nogué i Puigvert
Edicions Cossetània
Al bell mig de la terra aspra i de mala petja, en aquesta Garrotxa fecunda, boirosa, i freda en...

La cuina de l'arròs de Pals. De l'Orient a l'Empordà
Pep Nogué i Puigvert
Edicions Cossetània
L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el...