Àvies, fogons i tradicions. Més de 200 receptes per menjar bé cada dia

Fundació Caixa de Girona

Aquest llibre-receptari, promogut per la Fundació Privada Avismón, recull més de 200 receptes aportades per avis i àvies anònims de les comarques catalanes. D'aquesta manera, es vol retre homenatge a la cuina de tradició familiar i a la gent gran que, amb el seu saber, ha traspassat generació rere generació tota la seva experiència. Amb textos introductoris dels cuiners Santi Santamaria, Carles Gaig, Carme Ruscalleda, Joan Roc i Ferran Adrià. Les receptes estan organitzades pel cognom de les àvies i avis participants i inclouen els ingredients i una breu explicació de com preparar-les.
- Lloc de publicació:
- Girona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Fundació Caixa de Girona
- ISBN:
- 84-609-2560-9
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 84-609-2560-9 · 224 pàgines · 21x15 cm
Preu: 15,00 €
De la mateixa temàtica
Llibres

Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu
Pep Nogué i Puigvert
Edicions Cossetània
Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un àpat de festa, ens espera un gran...