
Pep Nogué i Puigvert
La Vall de Bianya
Nascut a la Garrotxa, porta dins seu la tradició del menjar i les arrels de la cuina. De ben petit, començà a remenar cassoles al restaurant La Vall del Bach al seu poble natal, La Canya. Després d'acabar el seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Girona, entrà a treballar al Celler de Can Roca i en forma equip. El seu àmbit d'estudi i treball, la seva recerca pels orígens de la cuina, les tradicions, els costums, les varietats autòctones, la seva passió per la fotografia i la muntanya, l'han portat pertot arreu a conèixer els seus costums i el seu ritme de vida. Perquè és allà, entremig del caliu d'aquestes persones, on es troba la saviesa de la nostra gastronomia. Ha col·laborat en diversos programes radiofònics a Ràdio Sant Joan, Ràdio Sarrià, Cadena SER, COM Ràdio, Ona Girona, Ràdio Nacional d'Andorra i Catalunya Ràdio. Imparteix també diferents cursos de cuina, col·labora a la revista Descobrir Cuina i a El Soroll de les Fonts, assessora empreses alimentàries i, en el temps que li queda, escriu.
Web: https://twitter.com/pepnogue
Correu electrònic: pepnogue(ELIMINAR)@gmail.com
Llibres

Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu
Pep Nogué i Puigvert
Edicions Cossetània
Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un àpat de festa, ens espera un gran...

Cuina volcànica. La cuina dels restaurants de la Garrotxa
Pep Nogué i Puigvert
Edicions Cossetània
Al bell mig de la terra aspra i de mala petja, en aquesta Garrotxa fecunda, boirosa, i freda en...

La cuina de l'arròs de Pals. De l'Orient a l'Empordà
Pep Nogué i Puigvert
Edicions Cossetània
L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el...