Gastronomia, festes i tradicions a Catalunya

Morales i Torres Editores

- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Morales i Torres Editores
- ISBN:
- 978-84-96106-69-7
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 978-84-96106-69-7 · 285 pàgines
De la mateixa temàtica
Llibres

La cuina de les quatre estacions
Josep Sabatés Ibáñez
Editorial Malhivern
Receptes de cuina d'en Pep Salsetes, conegut arreu de Catalunya, per cada una de les quatre...

Taules i fogons
Pere Tapias
Edicions Cossetània
Es tracta d'una colla d'articles que formen com una mena d'itinerari lúdic i sentimental que fa...

Cuina catalana per a festes i tradicions. El calendari gastronòmic català amb el receptari bàsic tradicional
Narcís Clotet Villaró
Grata Lectura
La cuina d'un país va lligada al seu calendari festiu. No hi ha festa sense cuina i no hi ha cuina...

Menjars tradicionals de tot l'any
Diversos autors
Baula
Vivim en un país de moltes festes, i cada festa va acompanyada dels seus plats típics. Voleu...

La cuina del Tradicionari. Un recorregut pel calendari gastronòmic de Mallorca
Diversos autors
Fundació Mallorca Literària/El Gall editor
Aquest llibre és una col·lecció de receptes i ressenyes basada en el Calendari Folklòric de...

El món rural. Cuina del cicle de l'any
Maria Estruch Subirana
Farell Editors
Al món rural, la cuina anava variant al llarg de l'any, així com els diversos oficis i treballs...

De l'hort al plat. O com menjar bé tot l'any
Josep Sabatés Ibáñez
Rosa dels Vents
Amb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure...