
- Lloc de publicació:
- Aldaia
- Data de publicació:
- Editorial:
- Edicions Alfaní
- Col·lecció:
- La mà de morter, 4
- Dimensions:
- 14x21 cm
- Núm de pàgines:
- 288
- ISBN:
- 84-933386-4-8
- Idioma:
- Català
Preu: 18 €
Te’l busquemDe la mateixa temàtica
Articles

Un tallet pel pare...un tallet per la mare...
Jan Grau i Martí
Revista Les Garbes d'Or
Possiblement al llarg de l'any no hi ha cap altre celebració o conjunt de celebracions que agrupi...
El menjar de Nadal a la Barcelona medieval
Anònim
Histocat
Acostant-se aquestes diades tan assenyalades, volem girar la mirada cap al passat. Volem oferir un...
Del mateix autor
Llibres

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 3. Els llegums. L'arròs. La pasta
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Sidillà
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i...

Les millors olles. Volum II
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Alfaní
Les olles són universals i es preparen arreu del món, però n'hi ha de més bones i de més...

Les millors ensalades
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Alfaní
A casa nostra és impensable un àpat sense ensalada. Som un país mediterrani i a la Mediterrània...

Les millors olles. Volum I
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Alfaní
Les olles són universals i es preparen arreu del món, però n'hi ha de més bones i de més...

Les millors sopes. Volum III
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Alfaní
Durant segles les sopes han sigut a casa nostra l'aliment principal de gairebé totes les classes...

Les millors sopes. Volum II
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Alfaní
Durant segles les sopes han sigut a casa nostra l'aliment principal de gairebé totes les classes...

Les millors sopes. Volum I
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Alfaní
Durant segles les sopes han sigut a casa nostra l'aliment principal de gairebé totes les classes...

Les millors coques dolces catalanes
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Cossetània
Els catalans som un poble de llépols i disposem d'un patrimoni llaminer que no té res a envejar...

Els millors arrossos valencians
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Alfaní
Els arrossos són de les coses valencianes més conegudes arreu del món. Paella a banda, però,...

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4. El peix. El marisc. Els cefalòpodes
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Sidillà
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i...

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 6. L'aviram. El conill. La caça
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Sidillà
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i...

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 5. El bacallà. La carn. Els menuts.
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Sidillà
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,lingüístiques i...