La carxofa. Font de salut i plaer

Edicions Cossetània

- Lloc de publicació:
- Valls
- Data de publicació:
- Editorial:
- Edicions Cossetània
- Col·lecció:
- Cuina Plant Based, núm. 2
- ISBN:
- 978-84-9034-985-4
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 978-84-9034-985-4 · 128 pàgines · 14 x 20 cm
Preu: 13,50€
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

La cuina de la carxofa
Pau Garcia Parajuà
Editorial Comanegra
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa...

La alcachofa, de la huerta a la mesa. Recetas de Moisés Martínez y estudios sobre el paisaje, el cultivo y sus valores nutricionales
Diversos autors
Publicacions de la Universitat d'Alacant
La carxofa és un producte fresc amb múltiples usos i beneficiós per a la salut. La conservació...