La alcachofa, de la huerta a la mesa. Recetas de Moisés Martínez y estudios sobre el paisaje, el cultivo y sus valores nutricionales

Publicacions de la Universitat d'Alacant

- Lloc de publicació:
- Sant Vicent del Raspeig
- Data de publicació:
- Editorial:
- Publicacions de la Universitat d'Alacant
- Col·lecció:
- Gastronomia, 5
- ISBN:
- 978-84-9717-698-9
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 978-84-9717-698-9 ·23x20,5cm · 132 pàgines · En castellà
Preu: 20,00 €
De la mateixa temàtica
Llibres

La cuina de la carxofa
Pau Garcia Parajuà
Editorial Comanegra
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa...

La carxofa. Font de salut i plaer
Marta Vergés
Edicions Cossetània
La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre...