Llibre de plats dolços mallorquins

Llibre de plats dolços mallorquins
Aquest llibre és la continuació del "Llibre de cuina mallorquina" i el seu complement, perquè no hi ha dinar bo sense uns bons postres: un plat dolç, una pasta, qualsevol altra llepolia. . El llibre recull receptes de postres, pastisseria, confitura i altres llepolies, que ja figuren en un tractat del segle XVIII del pare Martí "Olla podrida. El coch instruit en fer aguisados, pastes i confitures", juntament amb altres de diferents procedències i èpoques. El lector hi trobarà també les fórmules que ens deixaren un grup d'anònims cuiners que fa uns anys estaven al davant dels fogons de cases de senyors de Ciutat i de Menorca. Així podrem conèixer com es feia es buidín a Ca'n Blanes, ses coques a Ca'n Vilallonga, es coixins Imperials a Ca n'Esquella de Ciutadella, ses panades a Ca'n Puigdorfila...així com receptes de forns coneguts de Palma o de monges tancades com les de la Concepció , Santa Magdalena, etc... Tampoc hi falten les coques que venen de la pagesia


De la mateixa temàtica

Llibres

Del mateix autor

Llibres

Banner Recull de Cançons de Reis