Un tractat cadaquesenc de pastisseria i confiteria de final del segle XIX

Bar Boia

- Lloc de publicació:
- Cadaqués
- Data de publicació:
- Editorial:
- Bar Boia
- Idioma:
- Català
De la mateixa temàtica
Llibres

Les millors coques dolces catalanes
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Cossetània
Els catalans som un poble de llépols i disposem d'un patrimoni llaminer que no té res a envejar...

Les postres i els pastissos de l'àvia
Jaume Fàbrega i Colom
Edicions Cossetània
Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes,...

La cuina dolça tradicional
Albert Cogul
Pagès Editors S.L
La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir,...

Memorias del arte de cosina y pastelería y confituras y geleas
Josep Maria Vila i Medinyà
Quaderns Crema
Pintor d'indianes i gravador, Joan Baptista Panyó, probable autor d'aquest llibre, va néixer a...

Les millors postres de l'Àvia Remei. 100 receptes
Remei Ribas Aguilera
Edicions Cossetània
En aquest llibre hi trobareu les receptes d'un centenar de postres representatives de la cuina...

Les receptes del calendari pastisser. Les nostres postres de sempre
Albert Vilas
Edicions Cossetània
En aquest llibre hi trobareu les receptes de pastisseria tradicional catalana, presentades per...

Llibre de plats dolços mallorquins
Lluís Ripoll Arbós
Lluís Ripoll, editor
Aquest llibre és la continuació del "Llibre de cuina mallorquina" i el seu complement, perquè no...