Amanides. La frescor de la terra

Edicions Cossetània

- Lloc de publicació:
- Valls
- Data de publicació:
- Editorial:
- Edicions Cossetània
- Col·lecció:
- Amb Gust de Mediterrani, 2
- Idioma:
- Català
De la mateixa temàtica
Llibres

La cuina del peix blau i el bacallà
Diversos autors
La Magrana
Aquest llibre recull més d'un centenar de receptes presentades per gent de diferents sexes, edats...
Del mateix autor
Llibres

Dolços de tardor
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions El Mèdol
En aquest volum, Mariona Quadrada, una prestigiosa cuinera especialitzada en la cuina del sud del...

Sopes per al fred
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions El Mèdol

La tardor. La calidesa de la terra
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions El Mèdol
En aquesta monografia la cuinera de Reus Mariona Quadrada ofereix una sèries de receptes sobre la...

L'hivern. Les grans festes del paladar
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions El Mèdol

Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions Cossetània
El llibre disposa d'una extensa introducció, amb reflexions sobre l'art de cuinar i menjar i...

La Primavera. El plaer dels nous productes
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions El Mèdol

Bacallà: el caràcter de la sal
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions El Mèdol
Receptes de bacallà, en sopes fredes o calentes, com a entrant fred, amb patates i verdures, amb...

Sopes fredes i calentes
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions Cossetània
Us oferim una guia de propostes del menjar de cullera, ja siguin per a temps d'hivern o d'estiu. Hi...

Bolets. La saó de boscos i prats
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions Cossetània
Un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos...