La cuina del peix blau i el bacallà

La Magrana

Aquest llibre recull més d'un centenar de receptes presentades per gent de diferents sexes, edats i procedències recollides durant molts anys al concurs de cuina que es celebra per la Festa Major de Granollers al voltant del bacallà i el peix blau. Amb col.laboracions de reconeguts professionals del món gastronòmic com Fermí Puig, Ramón Parellada, Pep Salsetes i Joan Portet. Edició a cura d'Assumpta Miralpeix, Manel Gener i J.A. Patón. Hi ha des de receptes bàsiques a l'abast de tothom fins a propostes més elaborades, però gairebé totes estan fetes amb ingredients comuns al rebost de qualsevol casa.
- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- La Magrana
- ISBN:
- 9788489662452
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 9788489662452 · 160 pàgines · 15,5 x 23,2 cm
Preu: 15 €
De la mateixa temàtica
Llibres

Amanides. La frescor de la terra
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions Cossetània
Amanides, la frescor de la terra és el segon llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani....