La cuina de l'avellana

Edicions Cossetània

- Lloc de publicació:
- Valls
- Editorial:
- Edicions Cossetània
- Col·lecció:
- El Cullerot, núm. 4
- ISBN:
- 84-89890-35-8
NOMBRE - Idioma:
- Català
- Informació extra:
ISBN: 84-89890-35-8
NOMBRE PÀGINES: 136
Preu: 9,01 €
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp
Diversos autors
Edicions Cossetània
Aquest llibre recull les 270 receptes més antigues del poble de La Selva del Camp, la majoria...
Del mateix autor
Llibres

La cuina del calçot
Joan Jofre Español
Edicions Cossetània
El nom del calçot (la ceba tendra i lleugerament dolça que té com a origen la ciutat de Valls)...

Torrades (segona edició)
Joan Jofre Español
Edicions Cossetània
En aquest llibre hi podem trobar, com aquell qui diu, una recepta de pa torrat per a cada dia de...