Els embotits a Catalunya. Una tradició, un art, una indústria
Federació Catalana d'Indústries de la Carn

Aquest llibre és una aportació interessant a la recopil·lació de les tradicions alimentàries en el consum i elaboració del porc. El sector carni és un dels més importants de l'agricultura catalana i, per això, el món dels embotits és un dels més tradicionals i actius. Al llarg del seu contingut es pot conèixer el que representa el porc, primera matèria bàsicament emprada en l'elaboració, l'origen i l'evolució de l'activitat fins a arribar al dia d'avui, quins són els productes tradicionals i els que formen part dels nous hàbits de consum i el conjunt d'informacions necessàries per a identificar-los en el moment de la seva compra. Inclou un receptari d'especialitats, tradicionals i actuals, per a la presentació de plats a taula.
- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Federació Catalana d'Indústries de la Carn
- ISBN:
- 84-393-0608-3
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 84-393-0608-3 · 27x20 cm. · 137 pàgines
Preu: (de vell)
De la mateixa temàtica
Revistes

Dossier: El porc i l'embotit
Diversos autors
Editorial Gavarres
Anys enrere, mesos abans de Nadal i després del pas de l'any, les cases de pagès celebraven un...