La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

Columna Edicions

- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Columna Edicions
- Col·lecció:
- Cuina, 34
- ISBN:
- 978-84-6641-066-3
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 978-84-6641-066-3 · 304 pàgines · 16,00 x0,00 x26,00 cm
Preu: 19,50€
De la mateixa temàtica
Llibres

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
Diversos autors
Edicions Sidillà
Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l'etnobotànica. Formen part...
Del mateix autor
Llibres

Cuina fresca i natural
Iolanda Bustos
Iolanda Bustos
Després de gairebé dos anys fent el programa "Tots a la cuina" per la televisió de Girona i,...