
Iolanda Bustos
Palafrugell, 1976
Amb quatre anys la família es va desplaçar a Palau Sator per obrir el primer restaurant familiar. Així, que va créixer entre les cassoles de la seva mare i la pagesia i la ramaderia del seu pare. Tot i que els seus estudis varen ser de Relacions Públiques i Turisme, mai va deixar de realitzar cursos i post graus vinculats a la cuina i la nutrició. L'any 2005 comença a presentar a Televisió de Girona el programa Tots a la Cuina, que avui dia ja es pot veure a la majoria de televisions locals de Catalunya. Actualment col·labora en diferents programes de ràdio i televisió i escriu articles a la premsa especialitzada en gastronomia. També imparteix classes i tallers des del seu restaurant i a l'aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.
Web: https://iolandabustos.com/
Correu electrònic: info(ELIMINAR)@iolandabustos.com
Llibres

La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres
Iolanda Bustos
Columna Edicions
Un llibre que recull tota la informació d'usos i cuina de moltes plantes que creixen pels nostres...

Cuina fresca i natural
Iolanda Bustos
Iolanda Bustos
Després de gairebé dos anys fent el programa "Tots a la cuina" per la televisió de Girona i,...