La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta

Edicions Cossetània

- Lloc de publicació:
- Valls
- Data de publicació:
- Editorial:
- Edicions Cossetània
- Col·lecció:
- El Cullerot, núm 5
- ISBN:
- 84-9791-143-1
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 84-9791-143-1 · 144 pàgines · 15.5 x 23.3 cm
Preu: 11.30€
ComprarDe la mateixa temàtica
Articles

El Xató de Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Com es fa, com es menja, el nom de la cosa
Bienve Moya i Domenech
Festes.org
Durant les vigílies d'aquestes dies hom sol convidar a sopar a casa els amics o se surt de...
Del mateix autor
Llibres

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre
M. Carme Queralt i Tomàs
Edicions Cossetània
La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l'antiquíssima dieta mediterrània de la...

Els gegants d'Amposta. 50 anys d'història i de tradició popular
M. Carme Queralt i Tomàs
Edicions El Mèdol
Més enllà de les aportacions que fa a la història gegantera, aquest llibre restitueix, per una...
Articles

Ramon Violant i Simorra i la terrissa de la Galera
M. Carme Queralt i Tomàs
Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
Ramon Violant i Simorra, acompanyat del dibuixant Ramon Noé i Hierro, va fer una missió de...