La cuina dels bolets

Pagès Editors S.L

- Lloc de publicació:
- Artesa de Lleida
- Data de publicació:
- Editorial:
- Pagès Editors S.L
- Col·lecció:
- Catxipanda
- ISBN:
- 84-9779-445-1
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- 116 pàgines · ISBN: 84-9779-445-1
Preu: 11,00 €
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

La cuina dels bolets
Josep Cuello Subirana
Editorial Alta Fulla
Després d'explicar detalladament les principals característiques d'un bon nombre d'espècies, els...

La cuina tradicional dels bolets
Jaume Carles i Font
Edicions Cossetània
Si volem parlar de cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Els bolets són un element...

Cuinem els bolets
Jaume Carles i Font
L'Aixernador
Llibre de la cuina casolana dels bolets, i alhora una guia pràctica per identificar els...

Bolets. La saó de boscos i prats
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions Cossetània
Un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos...

Bolets, del bosc a la taula. Receptes i consells
Miquel Màrquez Moya
Farell Editors
«Els bolets són els protagonistes i solistes d'aquest llibre compost i dirigit per en Miquel...
Del mateix autor
Llibres

La cuina del bacallà
Albert Cogul
Pagès Editors S.L
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha...

La cuina dolça tradicional
Albert Cogul
Pagès Editors S.L
La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir,...

La cuina dels peus de porc
Albert Cogul
Pagès Editors S.L
La cuina del peus de porc aplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la...