La cuina dels bolets

Editorial Alta Fulla

- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Editorial Alta Fulla
- Col·lecció:
- Els Tres Mussols, 8
- ISBN:
- 84-86556-66-X
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- 224 pp · Rústica · 14 x 24 cm · ISBN: 84-86556-66-X
Preu: 13,22 €
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

La cuina tradicional dels bolets
Jaume Carles i Font
Edicions Cossetània
Si volem parlar de cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Els bolets són un element...

La cuina dels bolets
Albert Cogul
Pagès Editors S.L
La cuina dels bolets és un receptari que inclou les fórmules clàssiques de sempre. L'original...

Cuinem els bolets
Jaume Carles i Font
L'Aixernador
Llibre de la cuina casolana dels bolets, i alhora una guia pràctica per identificar els...

Bolets. La saó de boscos i prats
Mariona Quadrada Monteverde
Edicions Cossetània
Un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos...

Bolets, del bosc a la taula. Receptes i consells
Miquel Màrquez Moya
Farell Editors
«Els bolets són els protagonistes i solistes d'aquest llibre compost i dirigit per en Miquel...
Del mateix autor
Llibres

Els noms dels bolets
Josep Cuello Subirana
Lynx Edicions
Catàleg rigorós i exhaustiu dels noms populars dels bolets recollits per tots els territoris de...