Els formatges de Catalunya

Els formatges de Catalunya
Aquest llibre comprèn una llista dels formatges del país i alhora s'endinsa també en altres aspectes com la història, la gastronomia, les tècniques d'elaboració, els lactis en general, la dietètica i els productes ecològics. L'índex de continguts és el següent: "Història dels làctics i els formatges catalans" (Capítol 1), "Evolució del consum de llet i derivats" (Capítol 2), "el formatge i el territori" (Capítol 3), "Les matèries primeres i el formatge" (Capítol 4), "L'elaboració del formatge" (Capítol 5), "La formatgeria. Com treballen els nostres elaboradors" (Capítol 6), "L'artesania alimentària de Catalunya i la seva regulació" (Capítol 7), "Els formatges" (Capítol 8), "Els productes ecològics" (Capítol 8), "Els altres làctics" (Capítol 9), La dietètica i els làctics" (Capítol 11), "Formatges de Catalunya. Un món blanc per descobrir" (Capítol 12). Els autors d'aquesta obra han estat Laia Pont, Magda Carlas, Pep Palau, Enric Canut, Miquel Martínez i Josep Viader, Montserrat Domenech i Florenci Bayés, coordinats per Oriol Urgell.


Preu: 28 €

De la mateixa temàtica

Llibres

Banner Cançons per fer cagar el tió