
Gastronomia i cuina
-
Gastronomia i cuina de Catalunya (0)
-
Cuina del Pirineu (0)
-
Gastronomia i cuina del País Valencià (0)
-
Gastronomia i cuina de les Illes Balears (0)
-
Cuina estacional/Calendaris gastronòmics (0)
-
Cuina de la poma (1)
-
Cuina antiga (medieval, etc) (0)
-
Cuina amb flors i fruits de plantes silvestres (0)
-
Cuina del porc i els embotits (0)
-
Cuina dels bolets (0)
-
Salses (0)
-
Cuina per a dietes, règims, etc (0)
-
Cuina vegetariana (0)
-
Cuina del mar (10)
-
Rebosteria o pastisseria (0)
-
Portals de receptes (1)
-
Manuals, trucs, secrets... (0)
-
Cuina de l'aviram (0)
-
Amanides (0)
-
Adob i conservació d'aliments (0)
-
Sopes (0)
-
Dietètica i nutrició (0)
Mediateca
Llibres

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 3. Els llegums. L'arròs. La pasta
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Sidillà
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i...

100 receptes a la catalana. Un patrimoni culinari amb projecció internacional
Jaume Fàbrega i Colom
Edicions Cossetània
No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d’història i que es tracta,...

La cuynera catalana
Anònim
Editorial Alta Fulla
Edició facsímil del primer tractat modern de cuina escrit en català (1835). En un principi fou...

L'essència de la cuina catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Editorial Comanegra
Les millors receptes de la nostra cuina acompanyades amb les seves històries i anècdotes. En...

Llibre de la cuina catalana
Ferran Agulló i Vidal
Editorial Alta Fulla
El llibre de Ferran Agulló ha esdevingut un clàssic de la nostra gastronomia tradicional, un...
Articles

Aproximació a la cuina catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Festes.org
La noció de cuina catalana és, certament, un fet assumit. Però, si bé d'una banda constitueix...