La cuynera catalana
Editorial Alta Fulla

- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Editorial Alta Fulla
- Col·lecció:
- El Pedrís, 7
- ISBN:
- 84-85403-21-5
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- 416 pp · Rústica · 11 x 16 cm · ISBN: 84-85403-21-5
Preu: 10,22 €
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 3. Els llegums. L'arròs. La pasta
Vicent Marqués i Carbonell
Edicions Sidillà
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i...

100 receptes a la catalana. Un patrimoni culinari amb projecció internacional
Jaume Fàbrega i Colom
Edicions Cossetània
No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d’història i que es tracta,...

L'essència de la cuina catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Editorial Comanegra
Les millors receptes de la nostra cuina acompanyades amb les seves històries i anècdotes. En...

Llibre de la cuina catalana
Ferran Agulló i Vidal
Editorial Alta Fulla
El llibre de Ferran Agulló ha esdevingut un clàssic de la nostra gastronomia tradicional, un...
Articles

Aproximació a la cuina catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Festes.org
La noció de cuina catalana és, certament, un fet assumit. Però, si bé d'una banda constitueix...
Del mateix autor
Llibres

Bestiaris. Volum II
Anònim
Editorial Barcino
Edició de tres bestiaris medievals en català, dos dels quals són versions del Bestiario toscano....

Bestiaris. Volum I
Anònim
Editorial Barcino
Edició de tres bestiaris medievals en català, dos dels quals són versions del Bestiario toscano....

Ball o Martiri de Sant Andreu Apòstol. Patró de la vila de la Selva
Anònim
Edicions Cossetània
Tot fa pensar que el Ball de Sant Andreu, d'autor anònim, va ser escrit originalment en castellà...

La Patum de Berga
Anònim
Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
Candidatura per a l'obtenció del títol d'obra mestra del patrimoni oral i immaterial de la...

Llibre Vermell de Montserrat
Anònim
Abadia de Montserrat
El Llibre Vermell de Montserrat és un còdex que es conserva a la Biblioteca de l'Abadia de...

Libre dels feyts d'armes de Catalunya ; compost per Mossen Bernat Boades ... ; ara per primera volta estampades baix la direcció d'en Marián Aguiló y Fuster
Anònim
Llibrería d'Alvar Verdaguer
La història de les quatre barres va ser recollida per primera vegada al llibre de "Fets d'armes de...

La cuinera catalana. Regles útils, fàcils, segures i econòmiques per cuinar bé
Anònim
Edicions Cossetània
Receptari anònim del segle XIX. «Els fascicles de La cuinera catalana van tenir un enorme èxit;...

Comèdia de Sant Antoni. Representació de la vida i mort del gloriós Sant Antoni Abat
Anònim
Edicions Nura
Aquest llibre inclou una introducció sobre el teatre popular a Menorca a cura de Joan F. López...

La cuinera pràctica (Felanitx, 1935)
Anònim
Miquel Font, Editor
La cuinera pràctica. (Felanitx 1935), és un dels receptaris de cuina més peculiars de la...
Articles
El menjar de Nadal a la Barcelona medieval
Anònim
Histocat
Acostant-se aquestes diades tan assenyalades, volem girar la mirada cap al passat. Volem oferir un...
Vídeo / DVD

El Drac de Sant Quintí de Mediona ha fet 50 anys
Anònim
Els portants del drac