Cuina medieval catalana

Edicions Cossetània

- Lloc de publicació:
- Valls
- Data de publicació:
- Editorial:
- Edicions Cossetània
- Col·lecció:
- El Cullerot, 40
- ISBN:
- 84-9791-216-0
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- 384 pàgines · 9 il·lustracions · 15,5 x 23,3 cm · ISBN: 84-9791-216-0
Preu: 19,50 €
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

Xocolata tots els dies. A taula amb el baró de Maldà. Un estil de vida del segle XVIII
Joan de Déu Domènech
RBA Edicions La Magrana
A taula amb el baró de Maldà és un retrat de la cultura culinària catalana de la segona meitat...

La cuina dels castells
Josep M. Morell i Bitrià
Pagès Editors S.L
Aquest llibre és un receptari de plats bastant antics; molts d'ells són de la cuina medieval i,...
Del mateix autor
Llibres

La cuina de la poma
Eliana Thibaut i Comalada
Edicions Cossetània
És prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l'arbre fruiter...

Cuina tradicional alleujada per a règims
Eliana Thibaut i Comalada
Editorial Alta Fulla
Propostes de menús atractius i saborosos, provinents de la nostra tradició, convenientment...

Les amanides de la Mediterrània (Segona edició)
Eliana Thibaut i Comalada
Edicions Cossetània
Com a entremès, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els...

La cuina tradicional de la Catalunya Nord. Els vins del Rosselló
Eliana Thibaut i Comalada
Edicions Cossetània
Aquest llibre representa una autèntica novetat en el panorama editorial, perquè és el primer...

La cuina del foie gras
Eliana Thibaut i Comalada
Edicions Cossetània
El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha...

La cuina del Pirineu català
Eliana Thibaut i Comalada
Edicions Cossetània
La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus és un combinat de qualitat, fidelitat a...