El romesco. Plats de romesco i romasquets de les comarques tarragonines

Edicions de la Magrana

Reimpressió del llibre que la Llibreria Adserà va publicar l'any 1983 sobre el romesco, una salsa feta sobre la base d'un pebrot vermell anomenat romesco. Es tracta d'un recull de plats fets amb aquesta salsa, vistos i experimentats pel sedàs de l'afició culinària de l'autor, tarragoní de soca-rel. S'hi aclareixen conceptes, com les dues accepcions del mot romesco (com a salsa i com a plat mariner del barri tarragoní del Serrallo), s'esvaeixen dubtes i desvela falses llegendes, descrivint totes les variants conegudes d'aquesta salsa. El lector hi trobarà plats d'arròs i pastes, de verdures i llegums, d'ous, de peix, crustacis i mariscos, cargols i caça, amanides i entremesos... Inclou dos pròlegs, un de Francesc Margarolas i un altre de Josep M. Sabaté.
- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Edicions de la Magrana
- Col·lecció:
- Pèl&Ploma, 16
- ISBN:
- 84-7410-938-8
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 84-7410-938-8 · 110 pàgines