La teca. La veritable cuina casolana de Catalunya

La teca. La veritable cuina casolana de Catalunya
Aquesta obra cabdal en la literatura gastronòmica catalana, aparegué l'any 1924 i, des d'aleshores, se n'han fet vint-i-una edicions. El seu autor, en la primera pàgina deixava ben clar l'objectiu del llibre: 'Conté la manera d'organitzar tota classe d'àpats senzills o d'etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, canelons, arrossos, ous fregits, carns, peixos, dolços, merengues, refrescos, còctels, gelats, melmelades, amanides, escalivades, i diverses maneres de fer els púdings i pastes, i molts consells de pràctica i utilitat per comportar-se elegantment a taula, etc.' Aquesta edició n'actualitza el format i, en alguns aspectes, el llenguatge, però no pas el seu esperit inicial.


Preu: 15,50€

Comprar

De la mateixa temàtica

Llibres

Del mateix autor

Llibres

Banner Recull de Cançons de Reis