La teca. La veritable cuina casolana de Catalunya

Edicions Cossetània

- Lloc de publicació:
- Valls
- Data de publicació:
- Editorial:
- Edicions Cossetània
- Col·lecció:
- El Cullerot, núm. 35
- ISBN:
- 978-84-9034-955-7
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 978-84-9034-955-7 · 232 pàgines · 15,5 x 23,3 cm
Preu: 15,50€
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

Plats i secrets de l'Àvia Remei (vuitena edició)
Remei Ribas Aguilera
Edicions Cossetània
Aquest nou volum de la cuina de l'Àvia Remei és un recull de receptes senzilles de la cuina...

Manual de gastronomia. Indicacions pràctiques per al gurmet
Jaume Fàbrega i Colom
Edicions Cossetània
Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: tot allò que volíeu saber sobre gastronomia i...

Els millors plats de l'Àvia Remei. Trucs i recomanacions
Remei Ribas Aguilera
Edicions Cossetània
En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la...

La cuinera catalana. Regles útils, fàcils, segures i econòmiques per cuinar bé
Anònim
Edicions Cossetània
Receptari anònim del segle XIX. «Els fascicles de La cuinera catalana van tenir un enorme èxit;...

Sofregit. 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana
Enric Herce
Edicions Cossetània
Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de...
Del mateix autor
Llibres

La cuina vegetariana moderna
Ignasi Domènech i Puigcercós
Edicions Cossetània
Primera traducció al català, més d'un segle després de ser escrita (1912), d'aquesta obra que...