El Brodat de la Creació de la catedral de Girona

Universitat de Barcelona

- Lloc de publicació:
- Barcelona
- Data de publicació:
- Editorial:
- Universitat de Barcelona
- Col·lecció:
- Memoria Artium, 22
- ISBN:
- 978-84-475-4165-2
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- 17 x 24 cm · 448 pàgines · ISBN: 978-84-475-4165-2
Preu: 45 €
De la mateixa temàtica
Llibres

La cuina del bacallà a Catalunya
Josep Garcia i Fortuny
La Magrana
El bacallà ha estat històricament, i continua sent avui dia, un dels aliments importants de la...

Vegana i catalana. La cuina de tota la vida sense ingredients d'origen animal
Marta Castells
Viena Edicions
En la memòria gustativa de la nostra infantesa hi ha el record dels deliciosos canelons gratinats...

La cuina vegetariana moderna
Ignasi Domènech i Puigcercós
Edicions Cossetània
Primera traducció al català, més d'un segle després de ser escrita (1912), d'aquesta obra que...