Dolços valencians

Llibres de la Drassana

La rebosteria valenciana és un univers gastronòmic ric i variat que Chelo Peiró ens desvela en este llibre. Apassionada del nostre patrimoni, l'autora s'atrevix amb les postres que s'han preparat de forma tradicional en els obradors dels nostres pobles i ciutats, de Morella a Oriola. Clàssics com l'arnadí, la piuleta i el tronador, les coques, pastissets i panellets, bunyols, casca, flaons i fartons, tortades o rosegons, fins a sumar 88 receptes de dolços que conformen la tradició culinària de les comarques valencianes, ara a l'abast de tots, descrites de forma didàctica i pràctica, sense secrets. Hi trobareu receptes de dolços presents en moltes festes populars valencianes, com Sant Joan, Sant Donís, Tots Sants, Pasqua, Sant Antoni... El llibre compta amb les col·laboracions de la poetessa d'Oliva Àngels Gregori, l'historiador de Gandia Frederic Aparici, el secretari general del Gremi de Forners de València Vicente Martínez, Maria Teresa Chàfer i Fina Gomar. El pròleg és del cuiner de Barx Ricard Camarena.
- Lloc de publicació:
- València
- Data de publicació:
- Editorial:
- Llibres de la Drassana
- Col·lecció:
- Tastaolletes, núm. 4
- ISBN:
- 978-84-946143-7-8
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 978-84-946143-7-8 · 152 pàgines
Preu: 22.95 €
De la mateixa temàtica
Llibres

Les nostres mones
Màrius López
Associació cultural les Set Piques
Llibret que tracta sobre la tradició de les mones a la comarca del Montsià, i inclou un recull de...