La cuina tradicional de Cerdanya

Rosa Aguilar i Puigcerver (Semproniana)
Garsineu Edicions

- Lloc de publicació:
- Tremp
- Data de publicació:
- Editorial:
- Garsineu Edicions
- Col·lecció:
- Biblioteca Pirinenca, 17
- ISBN:
- 84-88294-43-3
- Idioma:
- Català
- Informació extra:
- ISBN: 84-88294-43-3 · 81 pàgines · 13 x 20 cm · Pròleg d'Ignasi Riera
Preu: 9 €
ComprarDe la mateixa temàtica
Llibres

Mar i muntanya
Enric Herce
Viena Edicions
Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, els que millor defineixen la cuina...

Les cuines de les Terres de Lleida. Pallars Sobirà
Enric Ribera i Gabandé
Editorial Ribera & Rius, S.L
Llibre que inclou receptes de plats autòctons de la comarca del Pallars Sobirà, recollides de...

La cuina del Pirineu català
Eliana Thibaut i Comalada
Edicions Cossetània
La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus és un combinat de qualitat, fidelitat a...

Cuina i terra de la Vall de Boí
Diversos autors
Editorial Meteora
Coincidint amb el desè aniversari de la proclamació de la Vall de Boí com a Patrimoni de la...

Menges de l'Alt Urgell
Diversos autors
Garsineu Edicions
Les autores, Montserrat Iniesta i González i Cinta Pujal, són antropòlogues i han realitzat...

Cuina pallaresa
Diversos autors
Editorial Virgili & Pagès
Aquest llibret és un conjunt de receptes recollides per diverses mestresses de casa de diverses...

Menjàvom del que tenívom. Vivències i receptes de les padrines de Cardós
Diversos autors
Bresca Editorial
Podríem considerar que aquest llibre és en si mateix com una tupina, un recipient omplert de...