
Francesc Murgadas i Bardí
Vilanova i la Geltrú, 1948
Biòleg i periodista especialitzat en gastronomia. Llicenciat en Ciències Biològiques, ha passat de la seva càtedra de Ciències Naturals al món de la gastronomia i la cuina; n'imparteix classes tant als cicles formatius de l'IES Joan Ramon Benaprès de Sitges com a la Universitat Ramon Llull, en un postgrau d'Alta Cuina. Combina aquestes activitats amb col·laboracions a diversos mitjans de comunicació. Després d'una etapa inicial a Ràdio 4 i una estada de cinc anys a Catalunya Ràdio com a col·laborador del programa La solució, ha recalat des de fa tres temporades a COM Ràdio, on intervé en el programa La Divina Comèdia. Col·labora en la revista Descobrir Cuina, i durant anys ho féu al diari Avui. D'entre els títols publicats, destaca la trilogia Els productes a taula, Joc de fogons i Els estris a la cuina.
Llibres

El llibre de les receptes d'hivern
Francesc Murgadas i Bardí
Edicions Cossetània
Aquest llibre que vol anar més enllà del que hom considera un llibre de cuina convencional. Vol...

El llibre de les receptes de primavera
Francesc Murgadas i Bardí
Edicions Cossetània
LLibre que va més enllà del recull de receptes de cuina per plantejar el fet de cuinar per...

Menús de Nadal
Francesc Murgadas i Bardí
Edicions Cossetània
La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de...

El llibre de les receptes de tardor
Francesc Murgadas i Bardí
Edicions Cossetània
La tardor és temps de collita. A El llibre de les receptes d'hivern, apreníem que cuinar no era...

El llibre de les receptes d'estiu
Francesc Murgadas i Bardí
Edicions Cossetània
A la una... a les dues... a les tres. És el moment de fer el salt. De passar de cuiners a...