Quim Marquès
Barcelona, 1964
Xef i propietari del restaurant Suquet de l'Almirall, interpreta com poques persones el receptari clàssic i tradicional de la Barceloneta, el barri mariner de Barcelona on està ubicat el seu establiment. Quarta generació de cuiners i primera promoció de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, ha estat finalista de concursos gastronòmics com el Campionat d'Espanya de Cuiners (Bocuse d'Or) o el Campionat Mundial de Pierre Taittinger. Anteriorment havia treballat a prestigiosos establiments com El Bulli (Roses), Casa Fermín (Oviedo), La Cuisine des Anges (Bèlgica), o El Racó d'en Freixa, i ha exportat la cuina de la Barceloneta a ciutats de tot el món com Nova York, Washington, Frankfurt, Moscou o San Francisco, entre d'altres.
Llibres

Arrossos. Orígens, curiositats i receptes
Quim Marquès
Edicions Cossetània
Saps on va néixer l'arròs? Quina vinculació té amb Alexandre el Gran? Quan va arribar al...